Sértettet keres a rendőrség

2020. 11. 17., k - 15:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók a nyaklánckitépéssel gyanúsítható férfit elfogták, a bűncselekmény sértettjét keresik.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 47 éves férfi 2020. szeptember 16-án 13 óra 40 perc körül Budapest VI. kerületében, a Nyugati téri aluljáróban egy nő nyakából próbált meg kitépni egy aranyláncot. Az elkövetőnek nem sikerült megszerezni az ékszert, így elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit - akit két másik, hasonló módszerrel elkövetett lopás miatt is kerestek -, a rendőrök azonosították és elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága a 01060/1688/2020.bü. számon lopás bűntett miatt folytatott eljárásban keresi a bűncselekmény sértettjét. A sértett 50-55 év körüli nő, körülbelül 160 centiméter magas, rövid vörösesbarna hajú, aki ujjatlan, fekete mintás fehér felsőt, sötétkék nadrágot, fehér cipőt viselt és barna kézitáska volt nála. 

Kérjük, hogy aki az ismeretlen személyazonosságú sértettel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.