Szeméremsértő módon viselkedett, keressük

2019. 02. 12., k - 12:49
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A belvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága 01050/388/2019. bűnügyi számon szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. február 2-án 3 óra körül szeméremsértő módon viselkedett egy Károly körúti társasház liftjében és a folyosóján.

A feltételezett elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, fekete pólót, fekete nadrágot és barna cipőt viselt.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tehervonaton bújtak meg

Bács Kiskun megyénél egy tehervonaton elbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Külterületeken ellenőriztek

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

 

Elgázolták

A 12 éves fiú a tilos jelzés ellenére akart átkelni az úttesten.

 

Ittasan okozott balesetet

Forgalommal szemben hajtott be az egyirányú utcába egy elektromos kerékpáros Esztergomban.