Szemtanúk jelentkezését várják

2019. 06. 12., sze - 13:19
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A sárbogárdi rendőrök egy közúti közlekedési balesettel kapcsolatban várják a lakosság segítségét.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/244/2019. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. június 11-én 11 óra 50 perckor egy Volkswagen típusú személygépjármű vezetője Sárbogárdon, az Ady Endre úton közlekedett Székesfehérvár felől Cece irányába. Haladása során az Ady Endre út 127. szám előtt található kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve elütött egy, a járdáról az úttestre lépő asszonyt, aki a baleset következtében megsérült.   

 

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Sárbogárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/460-046-os telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.

 

Kórházban segítettek

Gyógyuló gyerekeknek vittek ajándékot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának munkatársai.

 

Maratonfutás a határrendészet népszerűsítéséért

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai is részt vettek a hétvégén megrendezett II. Szeged Maratonon. A cél a határrendész szakma népszerűsítése volt.