Szemtanúk jelentkezését várjuk!

2020. 08. 13., cs - 10:18
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök a lakoság segítségét kérik egy Győr-Gyárváros városrészben történt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény kapcsán indult nyomozásban.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/2923/2020. bűnügyi számon nyomozást indított közlekedés biztonsága ellen bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A helyszíni szemle adatai alapján 2020. augusztus 6-án 20 óra körül egy mozdonyvezető közlekedett Budapest felől Győr irányába. Győr-Gyárváros magasságában, az 1. számú vasúti fővonalon történő haladásakor, az 1390. méterszelvényben észlelte, hogy valamilyen idegen tárgy van a vasúti pályán a síneken kereszt irányban elhelyezve, ezért gyors fékezést hajtott végre. A megállás után kiderült, hogy valaki a sínekre egy páros alátétfát helyezett el, ami a mozdony homokoló berendezésének tartóeleme alá szorult. Az eset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett.

1

2

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Győr, Szövetség utca 17.), vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a 96/520-000/85-79-es melléket, illetve a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban alvázára kapaszkodtak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

A rendőrök megelőzték a sértettet

Még be sem jelentette kocsija eltűnését a tulajdonos, amikor az őt felkereső egyenruhások közölték: megvan a jármű. Kiderült, helyi fiatalok szórakozásból eltolták, majd szétverték.