Szemtanúkat keres a rendőrség

2017. 10. 13., p - 08:37
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 13130/1126/2017. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. május 18-án 12 óra 15 perckor Szigetszentmiklós  Rákóczi Ferenc út és az M0 autóút bal pályatest felhajtójára vezető kanyarodó sávban egy ezüst metál színű Alfa Romeo típusú személygépkocsi vezetője és egy ezüst színű  BMW típusú motorkerékpár vezetője szóváltásba keveredett. A konfliktus során a motorkerékpár vezetője az éppen induló személygépkocsi ablakán benyúlva a gépkocsi vezetőjét egy alkalommal arcon ütötte, aki ennek következtében könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.   

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjével, illetve az esettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon (2310 Szigetszentmiklós Apor Vilmos utca 1. szám, telefonszám: 06-24/525-460), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2897 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést a 24 órán át ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.