Szemtanúkat keresünk

2019. 01. 30., sze - 14:43
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/18/2019. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 17-én 6 óra körül a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton egy  - a Köki Terminál irányába haladó  - fekete Fiat Punto típusú autó forgalmi okokból vészfékezett. Ekkor a mögötte haladó ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépkocsi hátulról a Fiat Puntonak ütközött. A Fiat vezetője a baleset következtében eszméletét vesztette, az ismeretlen típusú autó vezetője pedig segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a közlekedési balesetnek részese vagy szemtanúja volt, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.