Szemtanúkat keresünk

2019. 01. 30., sze - 14:43
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/18/2019. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 17-én 6 óra körül a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton egy  - a Köki Terminál irányába haladó  - fekete Fiat Punto típusú autó forgalmi okokból vészfékezett. Ekkor a mögötte haladó ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépkocsi hátulról a Fiat Puntonak ütközött. A Fiat vezetője a baleset következtében eszméletét vesztette, az ismeretlen típusú autó vezetője pedig segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a közlekedési balesetnek részese vagy szemtanúja volt, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közös szolgálat

A Simontornyai Rendőrőrs egyenruhásai a Tamási kistérség polgárőreivel együtt láttak el közös járőrszolgálatot Ozorán.

 

Vitt mindent

A tarnabodi férfit őrizetbe vették a rendőrök.

 

A türelmetlenség hibához vezet

Szabálysértési eljárást kezdeményeztek a járőrök egy sofőr ellen, aki Miskolcon a Mátyás király úton személygépkocsijával több kiemelt szabálysértést követett el.