Szemtanúkat keresünk

2021. 12. 03., p - 12:40
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatnak eljárást egy helyi baleset kapcsán.

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a 19060/455/2021. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás eddigi adatai szerint 2021. augusztus 31-én 7 óra körül időben egy 180-190 cm magas, ötven év feletti, őszes hajú, közepes testalkatú ismeretlen férfi egy sötét színű, vékony kerekű kerékpárral közlekedett Ajka, Petőfi út mellett haladó kerékpárúton a Móra Ferenc utca irányából Ajka központja irányába. A kerékpáros fekete és kék színű kabátot és kék farmernadrágot viselt.

A férfi a Petőfi utcai kerékpárúton haladva, az autóbuszmegálló mögött feltehetőleg nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte, vele azonos irányban kerékpárral haladó nő mögött, aki kanyarodási szándéka miatt lassított. Az ismeretlen férfi a kerékpárja elejével nekiütközött a hölgy kerékpárjának, aki ennek következtében elesett. A balesetben a nő 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik az eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek.

A szemtanú jelentkezhet az Ajkai Rendőrkapitányságon személyesen, vagy hívja a 06-88-500-990-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.

 

Egy órán belül kattant a bilincs

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.