Szemtanúkat keresünk

2017. 12. 22., p - 09:13
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagyatádi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 14050/627/2017. bűnügyi számon eljárást indított közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy csokonyavisontai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. december 21-én 16 óra körül a körzeti megbízottak észlelték, amint P. Imre Nagyatád belterületén egy fehér színű Opel Astra típusú gépkocsival közlekedik. A rendőrök intézkedés alá akarták vonni a 27 éves férfit, mert információjuk volt arra vonatkozóan, hogy el van tiltva a járművezetéstől.  A sofőr a rendőri felszólításokat és jelzéseket figyelmen kívül hagyva nagy sebességgel tovább közlekedett, melynek során több gyalogost és járművezetőt is közvetlen veszélynek tett ki, végül a Szabadság téren összeütközött egy tehergépkocsival. A baleset következtében összesen heten sérültek meg, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. A rendőrök a csokonyavisontai lakost bűnügyi őrizetbe vették is előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Nagyatád Zrínyi utca 7. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.