Szemtanúkat keresünk

2017. 12. 22., p - 09:13
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagyatádi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 14050/627/2017. bűnügyi számon eljárást indított közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy csokonyavisontai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. december 21-én 16 óra körül a körzeti megbízottak észlelték, amint P. Imre Nagyatád belterületén egy fehér színű Opel Astra típusú gépkocsival közlekedik. A rendőrök intézkedés alá akarták vonni a 27 éves férfit, mert információjuk volt arra vonatkozóan, hogy el van tiltva a járművezetéstől.  A sofőr a rendőri felszólításokat és jelzéseket figyelmen kívül hagyva nagy sebességgel tovább közlekedett, melynek során több gyalogost és járművezetőt is közvetlen veszélynek tett ki, végül a Szabadság téren összeütközött egy tehergépkocsival. A baleset következtében összesen heten sérültek meg, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. A rendőrök a csokonyavisontai lakost bűnügyi őrizetbe vették is előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Nagyatád Zrínyi utca 7. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Kinevezték a korábban megbízott rendőrfőkapitányokat.

 

Körözött gépjárművet fogtak

Tiszaújváros közelében vonták intézkedés alá azt a gépjárművet a járőrök, amelyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága egy bűncselekmény elkövetésével összefüggésben körözött.