Táblákat döntött ki

2020. 10. 01., cs - 08:39
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Jobbágyi külterületén ismeretlen tettes döntött ki közúti jelzőtáblákat; kérjük a lakosság segítségét!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 12000/378/2020. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2020. szeptember 8-át megelőző időben Jobbágyi külterületén a 21607 számú út 0+029 kilométerszelvényben kihelyezett „Egyirányú forgalmú út” és a „60 km/óra sebességkorlátozás” közúti jelzőtáblacsoportot, valamint a 0+059 kilométerszelvényében kihelyezett „Körforgalom” és „Kijelölt gyalogosátkelőhely” előjelző-táblacsoportot tartó, beton talapzattal ellátott oszlopokat kidöntötte.

Kérjük, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály salgótarjáni alosztályán (Salgótarján, Kossuth út 5.), illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80/555-111-es Telefontanú zöld számán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsok a taxiban

A szerb sofőr három embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.