Tanúk jelentkezését várjuk

2018. 03. 07., sze - 08:54
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ismeretlen járművezető segítségnyújtás nélkül magára hagyott egy megsérült kerékpárost Nyíregyházán.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/935/2018. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. március 1-jén 21 óra 15 perc körül egy eddig ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, feltehetően szürke színű, Opel Astra kombi típusú személygépkocsival közlekedett Nyíregyháza Lapály utcán, a Táncsics Mihály utca felől a Tünde utca irányába. Haladása során a Lapály utca 5/B. szám előtt megfordulva egyenes irányban közlekedett vissza a Táncsics Mihály utca irányába. Ezzel egy időben vele szemben közlekedett a Tünde utca irányába kerékpárjával egy 29 éves nyíregyházi férfi, aki észlelte, hogy a gépkocsi nem húzódik le az úttest jobb oldali szélére, ezért az ütközés elkerülése érdekében kerékpárját jobbra kormányozta a földes útpadkára, ahol egyensúlyát elveszítve felborult és megsérült. Az ismeretlen járművezető mindezek ellenére nem állt meg a helyszínen, hanem a tőle elvárható segítségnyújtást elmulasztva távozott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a balesetet, annak körülményeiről, valamint a járművezetőről, illetve az általa vezetett gépkocsiról információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Betört a templomba

A rákosmentei nyomozók a hátrahagyott nyomokból azonosították, majd elfogták a férfit.

 

Járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az abaújszántói lakáshoz, ahonnan füst áramlott az ablakból.

 

Torlódás az M0-ás autóúton

Egy műszaki hibás jármű miatt több kilométeres torlódás alakult ki az autóút Ráckevei (soroksári) Duna-ágat átívelő szakaszán.

 

Megütötte a nővért

Egy nagymama megütötte, majd unokájával együtt életveszélyesen megfenyegettek egy nővért Miskolcon.

 

Karácsonyi lézerfény

A sértett jó helyzetfelismerésének köszönhetően a rendőrök percek alatt elfogták a tolvajokat Fegyverneken.