Tanúk jelentkezését várjuk

2018. 03. 07., sze - 08:54
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ismeretlen járművezető segítségnyújtás nélkül magára hagyott egy megsérült kerékpárost Nyíregyházán.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/935/2018. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. március 1-jén 21 óra 15 perc körül egy eddig ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, feltehetően szürke színű, Opel Astra kombi típusú személygépkocsival közlekedett Nyíregyháza Lapály utcán, a Táncsics Mihály utca felől a Tünde utca irányába. Haladása során a Lapály utca 5/B. szám előtt megfordulva egyenes irányban közlekedett vissza a Táncsics Mihály utca irányába. Ezzel egy időben vele szemben közlekedett a Tünde utca irányába kerékpárjával egy 29 éves nyíregyházi férfi, aki észlelte, hogy a gépkocsi nem húzódik le az úttest jobb oldali szélére, ezért az ütközés elkerülése érdekében kerékpárját jobbra kormányozta a földes útpadkára, ahol egyensúlyát elveszítve felborult és megsérült. Az ismeretlen járművezető mindezek ellenére nem állt meg a helyszínen, hanem a tőle elvárható segítségnyújtást elmulasztva távozott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a balesetet, annak körülményeiről, valamint a járművezetőről, illetve az általa vezetett gépkocsiról információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére:

 

Ki akart rabolni egy idős férfit

A kőbányai nyomozók egy szolgálaton kívüli, hivatásos állományú büntetés-végrehajtási kolléga segítségével fogták el a támadót.