Táskát lopott egy nőtől, keressük

2017. 11. 13., h - 15:36
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik lopás elkövetőjének azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01080/4423/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. november 11-én 4 óra 42 perckor a Budapest VIII., Déri Miksa utca és Víg utca kereszteződésénél odalépett egy nőhöz, majd a nő válláról lekapta a táskát és azzal együtt elfutott.

A férfiről a térfigyelő kamera felvételt készített.

A férfi az elkövetéskor fekete, hosszú ujjú kapucnis felsőt, valamint zöldesszürke nadrágot és sötét cipőt viselt.  

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.