Telefont lopott, keressük

2018. 08. 29., sze - 13:27
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy telefont lopott el egy áruházból.

A Szegedi Rendőrkapitányság  06010/2267/2018. bűnügyi számon, lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A feljelentés szerint a körülbelül 30 éves fiatal, sötét hajú férfi, fehér pólót és kék farmernadrágot viselt, amikor 2018. június 5-én 19 óra 28 perckor eltulajdonított egy iPhone 7+ típusú mobiltelefont a Szőregi úton található áruház GSM üzletéből. Ezt követően a mélygarázsban beszállt egy sötétkék Volkswagen Passat típusú személygépkocsiba és társaival együtt távozott a helyszínről.
A biztonsági kamera felvételt készített a feltételezett elkövetőről.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400/1814-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.