Telefont lopott, keressük

2018. 09. 12., sze - 19:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A pesterzsébeti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság 01200/1428/2018. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. július 10-én 12 óra 45 perc és 13 óra 15 perc között egy XX. kerületi dohányboltból ellopott egy mobiltelefont.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

1

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-es autópályán

A Győr felé vezető oldalon öt jármű ütközött. A rendőrök Bábolnánál leterelik a forgalmat az autópályáról.

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Rablás Nagykőrösön

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 22 éves helyi férfi ellen.