Telefont loptak egy családi házból

2021. 07. 23., p - 06:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az egyik férfit elfogták, társát még keresik a XVIII. kerületi rendőrök.

Két férfi úgy ment be egy XVIII. kerületi családi házba 2021. július 14-én reggel, hogy a konyhába vezető ajtón lévő szúnyoghálót átszakították. Ezután az ingatlanban kutatni kezdtek, és egyikük egy táskából kivett mobiltelefonnal elmenekült, de menekülés közben elejtette a készüléket.

Társa tovább keresgélt a lakásban; őt a hazaérkező család megzavarta, ekkor ő is menekülni kezdett. A kerítésen át akart meglógni, de leesett, és megsérült a lába. a 42 éves H. Zsoltot a rendőrök elfogták, 2 rendbeli lopás bűntett kísérlet és 1 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A képen látható – ezidáig ismeretlen – társát a budapesti rendőrök továbbra is keresik.

-

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.