Toll és papír helyett a bevételt vitték

2020. 01. 28., k - 07:45
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik a két férfit, akik pénzt loptak egy írószerüzletből.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/108/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás vétség miatt ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 11-én 13 óra 15 perc körül két férfi bement egy VI. kerületi papír-írószer üzletbe, ahol amíg az egyikőjük figyelte a bejáratot, társa a hátsó helyiségbe besurrant, majd az ott megtalált páncélkazetta kulcsával kinyitotta azt, és ellopta a benne talált pénzt.

A feltételezett elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.

" "

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Veszprém megyei évértékelő

Megköszönte kollégáinak és az együttműködő partnereknek a 2019-ben végzett munkát a megyei rendőrfőkapitány.

 

Az együttműködést értékelték

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság értekezletre hívta az illetékességi területén az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyeket és a polgárőr egyesületek vezetőit.