Vashulladékot loptak a telephelyről

2019. 06. 18., k - 15:20
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A két férfi a vashulladék mellett használt autóalkatrészeket is lopott, a budafoki rendőrök keresik őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányság 01220/540/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2019. május 20-án 12 óra 50 perckor egy fehér teherautóval behajtott egy Budapest XXII., Háros utcai telephelyre, majd az udvarról vashulladékot és a használt autóalkatrészeket pakoltak be az autóba. A telephely tulajdonosa megzavarta a tolvajokat, akik elhajtottak a helyszínről.

Az elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Afgán határsértők két szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.