Veszélyeztette a közlekedés biztonságát

2019. 09. 23., h - 15:30
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egri rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 10010/1711/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. szeptember 16-án 12 óra 40 perc körül egy ismeretlen személy közlekedett ezüstszínű, Mercedes típusú gépkocsijával Eger belvárosában, majd a Széchenyi István úton a rendőrök ellenőrizni akarták, de a jelzés ellenére nem állt meg. A járőrök követték és folyamatosan jeleztek neki, de az elkövető több közlekedési szabályt megszegve tovább közlekedett a Vörösmarty Mihály úton. Végül a Petőfi Sándor utcában leparkolta az autóját és gyalogosan távozott, azonban a rendőrök néhány utcával távolabb intézkedés alá vonták a férfit. A járművet vezető személy cselekményével jelentősen veszélyeztette a közlekedésben résztvevők biztonságát.

A rendőrség kéri, hogy aki az eset szemtanúja volt, illetve azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 1066-os mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.