Forgalomkorlátozás Debrecenben

2019. 10. 29., k - 10:30
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk a halottak napja miatt.

A Debreceni Rendőrkapitányság tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2019. október 31-én 8 órától november 3-án 22 óráig a közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk az alábbi helyszíneken:

  • A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket, a személyszállító taxikat és a virágárusításra engedéllyel rendelkező járműveket.
  • Az Ady Endre sugárút - Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti útszakasza a Köztemető II. bejárata irányából egyirányúsításra kerül, a Nagyerdei körút irányából az Ady Endre sugárútra pedig behajtani tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveknek.
  • A Benczúr Gyula utca a Pallagi úttól a Köztemető II. bejáratáig egyirányúsításra kerül. Az adott útszakaszra a Pallagi út felől lehet behajtani, kihajtani az Ady Endre sugárúton lehet.  
  • A Hadházi út és a Benczúr Gyula utca kereszteződésével szemben kialakított trolibuszfordulóba behajtani tilos, kivéve a virágárusításra engedéllyel rendelkező járműveket.

Megállási és várakozási tilalmak 2019. október 31-én 6 órától november 3-án 22 óráig:

  • A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig az úttest mindkét oldalán, továbbá a Benczúr Gyula utcán a Pallagi út és az Ady Endre sugárút közötti szakaszán a forgalmi iránynak megfelelően az út menetirány szerinti jobb oldalában – az útpadkán is - megállni és várakozni tilos!
  • Az Ady Endre sugárút - Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti útszakasz mindkét oldalán megállni és várakozni tilos! A tilalom az útpadkán történő várakozásra nem terjed ki.
  • A 4-es számú főút 228. kilométerszelvényében – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos!
  • A Hadházi út páros oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos!
  • A Futó utcán lévő vasúti átjárótól az Apafája utcáig az úttest mindkét oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos!

 
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csekkold le az úti okmányaidat!

Nem csak az úti okmány elvesztését vagy eltulajdonítását kell bejelenteni a hatóság számára, hanem az esetleges megtalálás tényét is.