Prevenció a megemlékezés idején is

2018. 11. 02., p - 12:23
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érdi rendőrök fokozott közterületi jelenléttel és szórólapok osztásával, plakátok kihelyezésével segítik, hogy a mindenszentek és halottak napja körüli ünnepi időszak is biztonságban teljen el.

Az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója a járőrökkel, valamint az Érdi Polgárőrség munkatársaival együttműködve mintegy hatszáz prevenciós tanácsokat tartalmazó szórólapot helyezett el gépkocsikon illetve adott át személyesen 2018. november 1–jén a kapitányság illetékességi területén lévő temetők parkolóiban a kegyeletüket leróni érkező állampolgároknak.  A kilenc helyszínen összesen ötven bűnmegelőzési plakátot helyeztek el a rendőrök, amelyekről ugyancsak lehetősége van a temetőbe érkező látogatóknak hasznos vagyonvédelmi tanácsokról tájékozódni.

"

"

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a mindenszentek és halottak napja körüli ünnepi időszakra vonatkozó prevenciós tanácsait ezen a hivatkozáson elérhető közleményben olvashatják.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.