Prevenció a megemlékezés idején is

2018. 11. 02., p - 12:23
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érdi rendőrök fokozott közterületi jelenléttel és szórólapok osztásával, plakátok kihelyezésével segítik, hogy a mindenszentek és halottak napja körüli ünnepi időszak is biztonságban teljen el.

Az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója a járőrökkel, valamint az Érdi Polgárőrség munkatársaival együttműködve mintegy hatszáz prevenciós tanácsokat tartalmazó szórólapot helyezett el gépkocsikon illetve adott át személyesen 2018. november 1–jén a kapitányság illetékességi területén lévő temetők parkolóiban a kegyeletüket leróni érkező állampolgároknak.  A kilenc helyszínen összesen ötven bűnmegelőzési plakátot helyeztek el a rendőrök, amelyekről ugyancsak lehetősége van a temetőbe érkező látogatóknak hasznos vagyonvédelmi tanácsokról tájékozódni.

"

"

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a mindenszentek és halottak napja körüli ünnepi időszakra vonatkozó prevenciós tanácsait ezen a hivatkozáson elérhető közleményben olvashatják.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a biciklitolvaj

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a baksi férfit, aki egy kerékpárt lopott el Szegeden. Kihallgatásán további kilenc kétkerekű eltulajdonítását ismerte be. Lopás miatt kell felelnie.

 

Ismerősét akarta kirabolni

Bántalmazta a sértettet és a pénzét is el akarta venni az a tatabányai férfi, aki ellen befejezték a vizsgálatot.