Átadták a rendőrök a Baranyában elfogott határsértőket

2019. 04. 23., k - 20:55
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A magyar rendőrök átadták a horvát hatóságoknak a korábban Drávaszabolcs térségében elfogott illegális migránsokat.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 32 határsértőt fogtak el a rendőrök 2019. április 23-án 0 óra 20 perckor Drávaszabolcs térségében. A Horvátországból illegálisan érkezett 32 férfi közül 21 afgán, 11 pedig pakisztáni állampolgárnak vallotta magát. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

A rendőrök a migránsokat előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd meghallgatásukat követően a mai napon 15 órakor a hatályos visszafogadási egyezmény alapján átadták a horvát hatóságoknak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

20 illegális migráns

Afgán férfiakból álló csoportot tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Illegális migráns Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő

Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a jármű felett, és egy családi ház udvarába csapódott. A férfit a mentők kórházba szállították.

 

Afgán illegális migránsok Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.