Egy kamion alvázára kapaszkodott fel a határsértő Tompánál

2020. 07. 07., k - 00:03
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun megyei rendőrök feltartóztatták az illegális migránst.

Tompa Közúti Határátkelőhelyen 2020. július 6-án 23 óra 45 perckor belépésre jelentkezett egy macedón honosságú tehergépkocsi. Az átvizsgálás során az intézkedő rendőrök egy férfit találtak a kamion alvázára felkapaszkodva.

A magát palesztinnak valló férfi magyarországi jogszerű tartózkodását igazolni nem tudta, ezért visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.