Hamis rendszám Vállajon

2019. 03. 14., cs - 14:54
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A román férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

A vállaji közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2019. március 13-án 14-óra 30 perckor egy román honosságú személygépkocsival és az utána kapcsolt angol honosságú lakókocsival egy román állampolgárságú férfi. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a lakókocsi és a gépjármű hatósági jelzéseinek a karakterei megegyeznek, azonban az angol rendszám az Egyesült Királyság nyilvántartásában nem szerepel. A rendőrök a férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Taxikból lopott

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalt, aki több taxi ablakát betörte és az autókból pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.