Határsértőket fogtak el Tiszakóródnál

2019. 06. 16., v - 14:24
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A külföldiek nem rendelkeztek okmányokkal.

A rendőrök négy külföldi férfit vontak intézkedés alá 2019. június 16-án 12 óra 40 perckor Tiszakóród külterületén. A magukat iraki állampolgárnak valló külföldiek okmányokkal nem rendelkeztek, így sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a külföldieket a Kölcsei Határrendészeti Kirendeltségre előállították, meghallgatásuk folyamatban van.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

 

Deák Jánosra emlékeztek

Az 5 Fegyver Kupa SE a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lőterén szervezett lőversenyt a nemrégiben fiatalon elhunyt lőkiképző emlékére.

 

Kábítószergyanús anyagokat birtokoltak

A győri nyomozók két embert fogtak el, mivel a ruházatukból, majd a későbbi kutatás alkalmával a lakóhelyükről is több kábítószergyanús anyag került elő.

 

Keressük őket

A dunakeszi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.