Ismét kamionon próbáltak meg az országba jutni

2020. 06. 30., k - 04:23
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy fővel szemben intézkedtek a rendőrök.

A Csongrád-Csanád megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2020. június 30-án 3 óra 15 perckor, a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában, egy szerb honosságú kamion rakterében egy határsértőt találtak megbújva, aki illegálisan próbált meg hazánk területére bejutni. A férfi afgán állampolgárnak vallotta magát.

A határsértő sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodásának jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért az egyenruhások a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

23 millió forintot lopott a munkahelyéről

A komáromi nyomozók kihallgatták azt a 65 éves nőt, aki fél éven keresztül heti rendszerességgel lopott a munkáltatójától. A pénz egy részét a nyomozók lefoglalták az abból vásárolt termékekkel együtt.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.