Két határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

2019. 12. 03., k - 08:45
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az orosházi vasútállomáson a rendőrök ellenőriztek két férfit, akik nem tudják hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, ezért előállítják őket.

Orosházán, a vasútállomáson, 2019. december 3-án 8 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrök két határsértőt. Az egyik férfi egyiptomi, a másik algír állampolgárnak vallja magát, de nem tudják hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Battonya Határrendészti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.