Körözött gépkocsi Záhonynál

2019. 11. 19., k - 07:05
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A szakértő megállapította, hogy a cseh hatóságok körözése alatt áll a jármű.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő szakértő 2019. november 19-én 2 óra 15 perckor a határátkelőhely közelében lévő parkolóban ellenőrizte a járműveket. Az egyik cseh honosságú gépkocsi adatainak ellenőrzésekor megállapította, hogy azt a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) a cseh hatóságok lopás miatt körözik. A továbbiakban a gépkocsit átadták a Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársainak, akik felvették a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.