Körözött Toyota, hamis alvázszámmal és típusmatricával

2019. 07. 27., szo - 06:56
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött terepjárót foglaltak le Csanádpalotánál. Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

Egy román férfi jelentkezett kilépésre 2019. július 26-án 13 órakor egy német honosságú kisteherautó vezetőjeként a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen. Az ellenőrzés megállapította, hogy a vontatmányon szállított Toyota C-HR Hybrid típusú személygépkocsi alvázszámát és típusmatricáját meghamisították. Az eredeti adatok alapján a járművet a német hatóságok körözik. 

A rendőrök a román sofőrt előállították a Makói Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

A nyomozók a 8 millió forint értékű terepjárót lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.