Megvédjük határainkat

2018. 09. 13., cs - 01:54
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 11 személy Babócsa térségében.

A somogyi határszakasz mentén szolgálatot teljesítő horvát és magyar rendőrök 2018. szeptember 12-én Babócsa külterületén összesen 11 illegális migránst tartóztattak fel. A kiváló együttműködés keretében a horvát hatóság munkatársai 3, míg a magyar rendőrök 8 személyt fogtak el. A csoport tagjai magukat pakisztáni állampolgároknak vallották, akik sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a 8 férfit előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, meghallgatásuk folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesítettek szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.