Öt határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösházán

2017. 11. 11., szo - 07:21
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A külföldiek nem tudják hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállítják és meghallgatják őket.

Öt határsértőt fogtak el a rendőrök 2017. november 11-én, 6 óra 45 perc körül Lőkösházán, a Hunyadi utcában. A négy férfi és egy nő iráni állampolgárnak vallja magát. Személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudják hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállítják őket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jég zúzta szét a szélvédőt

Egy kanyarodó kamion tetejéről lezuhanó jégdarab törte össze egy autó szélvédőjét és sebesítette meg annak sofőrjét. A baleset az Ózd és Sajópüspöki közötti útszakaszon történt.

 

Megmentett bíbic

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai mentették meg a bajba jutott kismadarat.

 

Ismét megbújva akartak bejutni az ország területére

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két pakisztáni férfi egy szerb honosságú kamionban megbújva Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Tehergépkocsiban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy pakisztáni és egy afgán férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.