Pótkocsi alvázán bújt meg

2020. 07. 07., k - 02:27
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy férfit találtak egy szerb teherautó átvizsgálása során Tompánál.

Tompa Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy szerb sofőr teherautójával 2020. július 7-én 2 óra 10 perckor. A végrehajtott átvizsgálás során a pótkocsi alvázára felkapaszkodva egy férfit találtak. Mivel a magát marokkói állampolgárnak valló férfi jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta, a rendőrök visszakísérték a biztonsági határzárhoz. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.