Teherautóban bújtak el a migránsok

2020. 06. 03., sze - 09:27
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Tompánál két illegális migráns került elő egy kamion rakteréből.

 

Tompa Közúti Határátkelőhelyen 2020. június 3-án 9 órakor a rendőrök egy Szerbia irányából belépő kamion átvizsgálása során a jármű rakterében két külföldi férfit találtak elbújva. Egyikük marokkói, társa pedig líbiai állampolgárnak vallotta magát. A férfiak jogellenesen próbáltak meg bejutni az ország területére.

A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.