Visszakerült Romániába a Békés megyében elfogott határsértő

2019. 05. 10., p - 13:31
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Átadták a magyar rendőrök a román hatóság képviselőinek a Lőkösháza közelében elfogott bangladesi férfit.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2019. május 10-én 4 óra 25 perckor Lőkösháza közelében ellenőriztek egy férfit, aki a vasúti sínek mellett gyalogolt. A férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatása, majd 2019. május 10-én, 13 óra 10 perckor átadták a román hatóság képviselőinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.