Visszakerült Romániába a Békés megyében elfogott határsértő

2019. 05. 10., p - 13:31
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Átadták a magyar rendőrök a román hatóság képviselőinek a Lőkösháza közelében elfogott bangladesi férfit.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2019. május 10-én 4 óra 25 perckor Lőkösháza közelében ellenőriztek egy férfit, aki a vasúti sínek mellett gyalogolt. A férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatása, majd 2019. május 10-én, 13 óra 10 perckor átadták a román hatóság képviselőinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.