A rendőrök lopással gyanúsítanak egy véméndi fiatalt

2020. 05. 15., p - 12:45
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság az ellen a 21 éves fiatalember ellen, aki eladott, majd másnap eltulajdonított egy kutyát Véménden.

Egy véméndi férfi tett bejelentést 2020. május 14-én a rendőrség ügyeletére arról, hogy a háza udvaráról eltulajdonították a kutyáját. A rendőrök megállapították, hogy sértett az ebet előző nap vásárolta egy 21 éves helybeli fiatalembertől, aki még aznap este visszalopta a kutyát az újdonsült gazdától.

A fiatalt előállították a rendőrkapitányságra, majd kihallgatták gyanúsítottként. Tettét beismerte, és azt is elmondta, hogy azért mászott be a sértett udvarára, majd vitte el a kennelből a három hónapos kiskutyát, mert nehezen vált meg tőle.

A gyanúsított ellen lopás miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.