A rendőrök segítettek

2019. 01. 10., cs - 08:08
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi rendőrök egy bajba jutott nőnek segítettek, aki közel egy napja elesett a lakásában és nem tudott felállni.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. január 9-én 12 óra 10 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy esztergomi lakost napok óta nem láttak a lakókörnyezetében élők. A helyi rendőrök a bejelentett címen megállapították, hogy az épület nyílászárói zárva vannak, de onnan valaki segítségért kiabál. Az egyenruhások azonnal cselekedve a házba bejutottak és egy 78 éves asszonyra a földön fekve találtak rá. Mentőt hívtak hozzá és a kiérkezésükig a bajbajutottat pokróccal betakarták. Az idős asszony elmondta, hogy közel egy napja fekszik a földön. Az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték őt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.