A rendőrök segítettek

2019. 01. 10., cs - 08:08
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi rendőrök egy bajba jutott nőnek segítettek, aki közel egy napja elesett a lakásában és nem tudott felállni.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. január 9-én 12 óra 10 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy esztergomi lakost napok óta nem láttak a lakókörnyezetében élők. A helyi rendőrök a bejelentett címen megállapították, hogy az épület nyílászárói zárva vannak, de onnan valaki segítségért kiabál. Az egyenruhások azonnal cselekedve a házba bejutottak és egy 78 éves asszonyra a földön fekve találtak rá. Mentőt hívtak hozzá és a kiérkezésükig a bajbajutottat pokróccal betakarták. Az idős asszony elmondta, hogy közel egy napja fekszik a földön. Az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték őt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.