A szabadnapos rendőr életeket mentett Bonyhádon

2019. 12. 10., k - 08:36
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Hét embert menekített ki az égő házból a bonyhádi rendőr.

Tűzesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. december 8-án 3 óra 40 perc körüli időben. A bejelentő Rafai Márk rendőr törzszászlós, szabadnapos rendőr volt.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság szolgálatparancsnoka baráti társaságával a hajnali órákban tüzet és füstöt észlelt Bonyhád belvárosában. Azonnal az érintett épülethez futottak, ahol a lakásokban tartózkodó –alvó– személyeket kiabálással, kopogtatással felkeltették és kimenekítették.

Az időközben helyszínre érkező járőrök a tűz átterjedésétől tartva, a lakókat – egy 49 éves nőt, 24 éves férfit, egy 40 éves férfit és családját, és egy 50 éves férfit – biztonságos helyre kísérték.

A lángokat a katasztrófavédelem szakemberei rövid időn belül eloltották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.