Anyagi káros balesetek Nógrád megyében

2019. 09. 22., v - 08:48
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában nem érkezett a megye területén történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről bejelentés.

Egy 19 éves nő haladt személygépkocsival 2019. szeptember 21-én 11 órakor Salgótarjánban, a Kővár úton Litke irányából a belváros felé, amikor az előtte haladó, balra bekanyarodni szándékozó személygépkocsi előzésébe kezdett és azzal összeütközött. A balesetben senki nem sérült meg.

.

Az elmúlt 24 órában további három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a balra kanyarodási manővert végző és előzését megkezdő járművek esetén mindkét sofőrre vonatkoznak szabályok! A kanyarodó csak akkor kezdheti meg irányváltoztatását, ha meggyőződött arról, hogy őt nem előzik! Az előzést végző egy balra kanyarodó mellett pedig csak jobbról haladhat el! Azért, hogy e szabályoknak mindkét fél eleget tudjon tenni, elengedhetetlenül szükséges az irányjelző, illetve a visszapillantó tükrök használata!

 Kérjük a járművezetőket, az előzési szabályok és kanyarodási szabályok mellett fokozottan figyeljenek a KRESZ szabályainak betartására is!

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Rendőrkézen a rabló

Egy idős férfi pénzét vette el a nő, akit rövid időn belül elfogtak a salgótarjáni nyomozók.