Árokba hajtott

2020. 05. 20., sze - 08:50
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A sofőr megsérült, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A járőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek 2020. május 19-én délelőtt a 6307-es számú úton, Tác közelében. A rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy egy Suzuki típusú személygépkocsi 44 éves helyi vezetője Tác felől Szabadbattyán irányába közlekedett, azonban haladása során járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, lehaladt az útpadkára, majd egy vízelvezető árok partfalának ütközött. A baleset következtében a járművet vezető férfi megsérült. A szemle során felmerült annak gyanúja, hogy a sofőr ittas állapotban lehetett a baleset idején, amit a vele szemben alkalmazott légalkoholmérő berendezés pozitív értéke igazolt. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás a férfival szemben a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálát várták és közben meglopták

A belvárosi nyomozók elfogták azt a házaspárt, akik miközben rokonuk kórházban volt, magukhoz vették az idős asszony bankkártyáját, és arról több mint négymillió forintot költöttek.

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.