Átrendszámozás házilag

2020. 05. 28., cs - 10:22
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Marcali Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy nagybajomi lakos ellen.

A böhönyei körzeti megbízottak 2020. május 27-én 20 óra 49 perckor Vése külterületén ellenőriztek egy járművezetőt és megállapították, hogy a gépkocsira nem az ahhoz tartozó hatósági jelzések voltak felszerelve, továbbá a sofőr nem rendelkezett vezetői engedéllyel. O. Krisztián az intézkedés során elismerte, hogy egy másik járműről tette át a forgalmi rendszámokat. A rendőrök a 23 éves férfit előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, valamint az engedély nélküli vezetés miatt ellene szabálysértési eljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.