Átszerelte a rendszámot

2018. 08. 03., p - 07:32
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A lőrinci férfi ellen eljárás indult.

A Hatvani Rendőrkapitányság eljárást indított egy lőrinci lakos ellen, akinek a háza udvarán - 2018. augusztus 2-án - tartott személygépjármű ellenőrzésekor kiderült, hogy a rajta lévő hatósági jelzés egy másik járműhöz tartozik.

A férfi a rendőröknek elismerte, hogy egy másik személyautóról szerelte át a rendszámot, amellyel így részt vett a forgalomban.

A 29 éves férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a városi rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.