Átszerelte a rendszámot

2018. 08. 03., p - 07:32
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A lőrinci férfi ellen eljárás indult.

A Hatvani Rendőrkapitányság eljárást indított egy lőrinci lakos ellen, akinek a háza udvarán - 2018. augusztus 2-án - tartott személygépjármű ellenőrzésekor kiderült, hogy a rajta lévő hatósági jelzés egy másik járműhöz tartozik.

A férfi a rendőröknek elismerte, hogy egy másik személyautóról szerelte át a rendszámot, amellyel így részt vett a forgalomban.

A 29 éves férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a városi rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autót rongált

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Zebrán gázolt

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves pápai férfival szemben, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.