Az elmúlt 24 óra Heves megye közútjain

2020. 07. 14., k - 07:36
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Tíz balesetről érkezett bejelentés.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába nyolc anyagi káros és két személyi sérüléses közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A szolgálatot ellátó állomány egy főt fogott el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt két személyt állítottak elő, továbbá két ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

Az egyik anyagi káros balesetnél a gépjárművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, valamint a 23 éves sofőr nem rendelkezett vezetői engedéllyel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.

 

Megszakították a sorozatot

Több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható az a férfi, akit őrizetbe vettek a püspökladányi nyomozók.

 

Szemtanúk jelentkezését várjuk!

A győri rendőrök a lakoság segítségét kérik egy Győr-Gyárváros városrészben történt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény kapcsán indult nyomozásban.