Az eltiltás hatálya alatt vezetett

2017. 10. 26., cs - 06:45
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt vett őrizetbe és két személyt fogott el. Kilenc főt állítottak elő, közülük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.


A Balatonalmádi Rendőrkapitányság járőrei 2017. október 25-én délután Csajág külterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő kőszárhegyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Járásbíróság ittas vezetés miatt jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A sofőrt a rendőrök előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

Díjazott négylábúak és vezetőik

Kiemelkedő munkájukért tárgyjutalomban részesített a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője két szolgálati ebet és vezetőiket az összevont megyei kutyás képzésen.