Bács-Kiskun megyei összesítő

2018. 04. 22., v - 10:55
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

 

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság 2028. április 21-én 13 óra 45 perckor őrizetbe vett egy 21 éves kecskeméti nőt, aki ellen a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség elfogatóparancsot bocsátott ki.

 

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában három súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre két esetben állítottak elő gépjárművezetőt.

 

Jánoshalma belterülén, a Dózsa György utcában közlekedett 2018. április 21-én 8 óra 50 perckor egy 61 éves férfi Volvo tehergépjárművel. A Bajai út kereszteződéséhez érve nem vette figyelembe a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblát, és nem adott elsőbbséget a védett úton haladó, elektromos kerékpárral közlekedő 76 éves nőnek, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény alapján az asszony súlyos sérülést szenvedett.

 

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy cseh kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Két házba is betört

A pápai rendőrök elfogtak egy 30 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

 

Egyhangúlag elfogadták

Eger Megyei Jogú Város közgyűlése előtt számolt be az Egri Rendőrkapitányság 2017. évi tevékenységéről Kovács József r. alezredes, kapitányságvezető.

 

Gépkocsikból lopott

Két órán belül beazonosítottak és elfogtak egy 41 éves férfit a salgótarjáni rendőrök.

 

Rongálásért felelhet

Szekercével zúzta be a háza elé parkoló autó szélvédőjét egy asszony Siklóson.