Balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain

2019. 12. 02., h - 20:24
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A megváltozott időjárási viszonyok sokkal nagyobb óvatosságra kell hogy figyelmeztessék a közlekedőket. Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain hétfőn estig közel 30 közúti közlekedési baleset történt.

Az időjárási körülmények okozta jegesedés, a havazás, az utak síkossága miatt 2019. december 2-án 20 óráig közel 30 közúti közlekedési baleset történt. A főként anyagi káros balesetek mellett több személyi sérüléssel járó is történt. Az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalán, Tiszaújváros közelében például nyolc autó ütközött össze, négyen megsérültek. Ónod és Sajópetri között két autó karambolozott, ketten megsérültek, egyikük egy négyéves gyermek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy a szabályok betartásával a tragédiák zöme elkerülhető. A közlekedők vegyék figyelembe a mindenkori időjárási viszonyokat, ehhez igazítsák az autók sebességét, a manőverek kivitelezését.

A közlekedésben továbbá mindig tekintettel kell lenni az úton lévő többi szereplőre is!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.