Balesetek Győr-Moson-Sopron megyében

2018. 09. 14., p - 08:42
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléses és tizenegy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 13-án 12 óra 30 perckor 8308-as számú úton. Egy 32 éves nő közlekedett gépkocsijával Kajárpéc felől Felpéc irányába. Haladása során elvesztette uralmát a járműve felett és az árokpartnak csapódott.

1

Győrben, a Földes Gábor úton a Kodály Zoltán út felől a Magyar utca irányába közlekedett egy 59 éves férfi tehergépkocsival, amikor nekiütközött egy autónak. A baleset során senki nem sérült meg.

2

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú feltehetően platós tehergépkocsival közlekedett a 1401-es számú úton, Győrújfalu felől Győr irányába 2018. szeptember 13-án 19 óra 45 perckor. Haladása során a 0+575 kilométerszelvényhez érve - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - a jármű rakteréből egy farönk esett le, amelyen a vele szemben érkező autó áthajtott. A baleset során az autóban anyagi kár keletkezett.

3

A rendőrség kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi u. 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.