Balesetek Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2018. 11. 06., k - 09:13
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2018. november 5-én délután Kuncsorba belterületén. Egy mezőtúri lakos közlekedett személygépkocsijával a Dózsa György úton, amikor későn észlelte a vele azonos irányba kerékpározó férfit, akinek nekiütközött. A baleset következtében a biciklis elesett és az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést szenvedett.

k

Szintén a követési távolság be nem tartása miatt történt baleset Berekfürdő külterületén is 2018. november 5-én a reggeli órákban. Egy személygépkocsi vezetője nem tartott kellő követési távolságot egy előtte forgalmi ok miatt lassító munkagép mögött és nekiütközött. A baleset következtében a vétlen gépjármű vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

k

 

k

Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva közlekedjenek!

Járművel másik járművet csak olyan követési távolságban kövessenek, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó jármű mögött, annak hirtelen fékezése esetén is meg tudjanak állni!

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében fontos, hogy ne csak a gépjárművezetők, de a kerékpárosok is betartsák a közlekedési szabályokat. Kiemelt figyelmet kell fordítani a látás és láthatóság szerepére! Az autósok a nem megfelelően kivilágított kerékpárosokat nehezebben veszik észre, ami közlekedési baleset bekövetkezéséhez vezethet.

Vezessenek óvatosan és körültekintően!

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.