Balesetek Nógrád megyében

2020. 02. 05., sze - 09:22
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 47 éves férfi közlekedett személygépkocsival a 2-es számú főút Rétság és Szendehely közötti szakaszán 2020. február 4-én 19 óra körül. A vezető egy lejtős, balra ívelő kanyarban - a megszűnő - külső forgalmi sávból áttért a belső forgalmi sávba, melynek során a járművel nekiütközött egy ott közlekedő másik személygépkocsinak. A balesetben nem sérült meg senki.

Nógrád megye területén az elmúlt napon további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy, körültekintő, óvatos vezetéssel, a KRESZ szabályainak betartásával a balesetek nagy része elkerülhető, a passzív biztonsági eszközök használatával pedig a sérülés súlyossága mérsékelhető. A biztonsági öv használata a gépkocsi vezetőjének és utasainak egyaránt kötelező.

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a román embercsempész és utasa

Egy román állampolgár ellen embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás Csongrád-Csanád megyében. A férfi egy migránst szállított Domaszék közelében, az 55-ös számú főúton.

 

Tizenegy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 11 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.