Balesetet okozott

2018. 07. 12., cs - 08:56
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győri Rendőrkapitányság befejezte egy helybéli férfi ellen indult ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. május 12-én 17 óra 59 perckor egy személygépkocsival közlekedett Győr-Ménfőcsanakon, a Horgas utcában a Győzelem utca felől. Haladása során a mentiránya szerinti bal oldalon először az útpadkának, majd egy ingatlan betonkerítésének ütközött, onnan visszavágódott az úttestre és a jármű a tetejére borulva állt meg. A rendőrök az autó sofőrjével szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az intézkedők a járművezetőt további mintavételre előállították.

A büntetőeljárás során kirendelt igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy az 52 éves sofőr alkoholos befolyásoltság alatt vezette járművét. A sofőrt ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

1

2

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Győri Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feladta magát

A rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát az a férfi, aki társával bántalmazott egy színművészt Budapesten.

 

Balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhajtott

Súlyosan megsérült egy motor vezetője Békéscsabán. Egy személygépkocsival közlekedő nő nem adott neki elsőbbséget, a férfi ezért hirtelen fékezett és elesett. Az autó vezetője nem állt meg, hanem elhajtott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

 

Meglőtte a kutyát

Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 53 éves férfival szemben.

 

Mogyorókrémre szakosodott

A veszprémi rendőrök üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak egy 42 éves szentgáli lakost, aki az elmúlt időszakban több alkalommal lopott édességet, majd értékesítette azokat.

 

Keressük Farkas Stefániát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 17 éves mezőkeresztesi lány eltűnése ügyében.