Balesetet okozott

2018. 07. 12., cs - 08:56
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győri Rendőrkapitányság befejezte egy helybéli férfi ellen indult ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. május 12-én 17 óra 59 perckor egy személygépkocsival közlekedett Győr-Ménfőcsanakon, a Horgas utcában a Győzelem utca felől. Haladása során a mentiránya szerinti bal oldalon először az útpadkának, majd egy ingatlan betonkerítésének ütközött, onnan visszavágódott az úttestre és a jármű a tetejére borulva állt meg. A rendőrök az autó sofőrjével szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az intézkedők a járművezetőt további mintavételre előállították.

A büntetőeljárás során kirendelt igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy az 52 éves sofőr alkoholos befolyásoltság alatt vezette járművét. A sofőrt ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

1

2

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Győri Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hamis bérleteket gyártottak és árultak

Az újpesti nyomozók befejezték annak a négy férfinak az ügyét, akik kilopták az egyik jegyautomatából a hőpapírszalagot, majd az abból készített hamis bérleteket, illetve jegyeket 26 vásárlónak adták el.