Balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről

2018. 11. 17., szo - 08:18
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Járművezetés ittas állapotban vétség miatt indult eljárás egy 25 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint a helyi férfi 2018. március 25-én 18 óra 43 perckor személygépkocsival közlekedett Pápa egyik utcájában. Haladása során hátramenetet végzett, majd a manőver közben nekiütközött egy ott várakozó személygépkocsinak. Mindkét járműben anyagi kár keletkezett, ám a sofőr anélkül távozott a helyszínről, hogy a saját és a személygépkocsi kötelező felelősségbiztosításának adatait hátrahagyta volna. A baleset helyszínelése alatt a férfi visszatért autójával a helyszínre, így az intézkedő rendőrök vele szemben alkoholszondás vizsgálatot végeztek, mely pozitív eredménnyel zárult. P. Rolandot a járőrök további mintavétel céljából előállították a helyi kapitányságra.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt afgán férfi egy szlovén kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.