Balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről

2018. 11. 17., szo - 08:18
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Járművezetés ittas állapotban vétség miatt indult eljárás egy 25 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint a helyi férfi 2018. március 25-én 18 óra 43 perckor személygépkocsival közlekedett Pápa egyik utcájában. Haladása során hátramenetet végzett, majd a manőver közben nekiütközött egy ott várakozó személygépkocsinak. Mindkét járműben anyagi kár keletkezett, ám a sofőr anélkül távozott a helyszínről, hogy a saját és a személygépkocsi kötelező felelősségbiztosításának adatait hátrahagyta volna. A baleset helyszínelése alatt a férfi visszatért autójával a helyszínre, így az intézkedő rendőrök vele szemben alkoholszondás vizsgálatot végeztek, mely pozitív eredménnyel zárult. P. Rolandot a járőrök további mintavétel céljából előállították a helyi kapitányságra.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam