Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből

2019. 01. 19., szo - 07:52
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napon egy halálos közúti közlekedési baleset és további négy baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök a megye közútjain.

Egy 63 éves nő 2019. január 18-án 8 óra 50 perckor személygépkocsival közlekedett Nógrádszakál irányából Ráróspuszta irányába, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatot követő egyenes útszakaszon járművével megcsúszott a nedves aszfalton, majd lehaladt az útpadkára és a lejtős, füves területre. A baleset következtében a gépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, 11 óra 30 perc körül egy 76 éves férfi haladt személygépkocsijával Bátonyterenyén, az Ózdi úton, amikor jobbra ívelő útkanyarulatban a bal oldali sávba átsodródva a vele szemből érkező autóbusszal összeütközött. A baleset következtében a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A 21-es számú főúton Pásztó irányából Kisterenye irányába közlekedett egy 52 éves férfi tehergépkocsival 21 óra körül, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban a járművével megcsúszott az úttesten és áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsinak. A baleset következtében hárman súlyos, míg öt személy könnyű sérülést szenvedett.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Az elmúlt 24 órában további két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében a KRESZ szabályainak betartása mellett, minden esetben az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg járművük sebességét!

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ököllel ütötte a gyermeket

Súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt fogtak el a győri rendőrök egy helybéli férfit.

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.