Baleseti összesítő

2018. 11. 08., cs - 08:10
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nyolc anyagi kárral és négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Szent István út és Aradi vértanúk útja kereszteződésében 2018. november 7-én 11 óra 12 perckor. Egy 90 éves győri férfi közlekedett személygépkocsival a Révai út felől, a Szent István út irányába. A kereszteződésbe behajtva figyelmen kívül hagyta a forgalomirányító-fényjelző készülék tilos jelzését, amelynek következtében nekiütközött a Szent István úton, a Jókai út felől, a Baross út irányába haladó két autónak. A baleset következtében egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Mosonmagyaróváron a Pozsonyi úton, 2018. november 7-én 18 óra 20 perckor. Egy 22 éves budapesti férfi közlekedett személygépkocsival a Pozsonyi úton Bezenye irányába. Haladása során egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget az ott áthaladó 43 éves mosonmagyaróvári nőnek, akit gépkocsija jobb elejével elütött. A baleset során a gyalogos megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.